Laukkoon valmistellaan uutta ranta-asemakaavaa

Vesilahden Laukon alueelle laaditaan uutta ranta-asemakaavaa. 26 maanomistajaa on laadituttamassa uutta ranta-asemakaavaa omistamilleen maa-alueille Pyhäjärven rantamaisemissa.

Kaavamuutoksella on tarkoitus nostaa nykyistä rakennuspaikkakohtaista rakennusoikeutta rantaosayleiskaavan ja nykyisen rakennusjärjestyksen mukaisiksi. Rakennuspaikkojen lukumääriä ei muuteta. Voimassa olevassa kaavassa kaavamuutosalueet ovat RA-rakennuspaikkoja, joista osalla on jo rakennuksia.

Kaavoitettava alue sijaitsee Laukon kartanon pohjoispuolisilla alueilla Vakkalanselän ranta-alueilla.

Yksi kommentti

  1. Harri Leponiemi

    Olemme vaimoni kanssa hankineet laukosta rantatontin Etelärantatie 5 olevan 4050neliöisen alueen.odottelemme uuden kaavan valmistumista,jotta pääsisimme rakentamaan vielä tulevan kesän aikana.odottavan aika on pitkää.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?