Sampo Kaulanen hurautti Jounin kaupan kauppa-autolla Lempäälään

Some-kuningas poikkesi Ideaparkissa

Sampo Kaulasen tuunattu kauppa-auto kääntää päitä. Kuva: Katariina Onnela

Sampo Kaulasen tuunattu kauppa-auto kääntää päitä. Kuva: Katariina Onnela

Sampo Kaulanen, mies ja ilmiö, kävi kauppa-autollaan Ideaparkilla maanantaina 20. kesäkuuta. Tuurin kyläkaupalta etelän suuntaan matkalla ollut kauppiaspariskunta Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen päättivät poiketa Lempäälään hetken mielijohteesta. Nopeat liikkeet ovat yksi some-maailmassa ilmiöksi nousseen Sampo Kaulasen tavaramerkeistä.

Äkäslompolossa isoisänsä perustamaa Jounin kauppaa pitävä Sampo Kaulanen on tunnettu Facebook-kisoistaan ja tempauksistaan. Hän on muun muassa polkupyöräillyt Jäämerelle hyvin virtaviivaisessa pyöräilyasusteessa, kun 50 000 ihmistä tykkäsi Facebookissa hänen kuvastaan.

Michele Murphy-Kaulanen kertoo, että kauppa-auto on herättänyt suurta kiinnostusta erityisesti pienemmillä paikkakunnilla. Lempäälässäkin otettiin selfie jos toinenkin. Vasta kaksi viikkoa liikenteessä ollut kauppa-auto on tuunattu viimeisen päälle oululaisen Bad Boys Tuningin toimesta ja kauppiaspariskunnan kylkeen on taiteillut Kimmo Takarautio. Kauppa-autossa myydään ainakin Jounin kaupan tuotteita, lappilaisia puukkoja ja herkkuja. Hittituote on salmiakinmakuiset poron papanat.

Kiireinen yrittäjä kertoo suuntaavansa perheineen pian lomalle Turkkiin.

– Kyllä yrittäjänkin on tärkeää pitää lomaa, Sampo Kaulanen toteaa.

Pidemmän tähtäimen suunnitelmana on matkata kauppa-autolla Rotterdamiin joulumarkkinoille. Kyllä sielläkin varmasti päät kääntyvä, kun Äkäslompolon mies saapuu paikalle.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Yksi kommentti

  1. Jorma Raitalaakso

    Olisiko aika lopettaa puhuminen kaupan PITÄMISESTÄ , eri asia on saada kauppa pyörimään siihen malliin miten SAMPO on sen tehnyt ei siihen pitämistä tarvita. sanoo yks. eks. K-Kenkäkauppias.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>