Sampo Kaulanen hurautti Jounin kaupan kauppa-autolla Lempäälään

Some-kuningas poikkesi Ideaparkissa

Sampo Kaulasen tuunattu kauppa-auto kääntää päitä. Kuva: Katariina Onnela

Sampo Kaulasen tuunattu kauppa-auto kääntää päitä. Kuva: Katariina Onnela

Sampo Kaulanen, mies ja ilmiö, kävi kauppa-autollaan Ideaparkilla maanantaina 20. kesäkuuta. Tuurin kyläkaupalta etelän suuntaan matkalla ollut kauppiaspariskunta Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen päättivät poiketa Lempäälään hetken mielijohteesta. Nopeat liikkeet ovat yksi some-maailmassa ilmiöksi nousseen Sampo Kaulasen tavaramerkeistä.

Äkäslompolossa isoisänsä perustamaa Jounin kauppaa pitävä Sampo Kaulanen on tunnettu Facebook-kisoistaan ja tempauksistaan. Hän on muun muassa polkupyöräillyt Jäämerelle hyvin virtaviivaisessa pyöräilyasusteessa, kun 50 000 ihmistä tykkäsi Facebookissa hänen kuvastaan.

Michele Murphy-Kaulanen kertoo, että kauppa-auto on herättänyt suurta kiinnostusta erityisesti pienemmillä paikkakunnilla. Lempäälässäkin otettiin selfie jos toinenkin. Vasta kaksi viikkoa liikenteessä ollut kauppa-auto on tuunattu viimeisen päälle oululaisen Bad Boys Tuningin toimesta ja kauppiaspariskunnan kylkeen on taiteillut Kimmo Takarautio. Kauppa-autossa myydään ainakin Jounin kaupan tuotteita, lappilaisia puukkoja ja herkkuja. Hittituote on salmiakinmakuiset poron papanat.

Kiireinen yrittäjä kertoo suuntaavansa perheineen pian lomalle Turkkiin.

– Kyllä yrittäjänkin on tärkeää pitää lomaa, Sampo Kaulanen toteaa.

Pidemmän tähtäimen suunnitelmana on matkata kauppa-autolla Rotterdamiin joulumarkkinoille. Kyllä sielläkin varmasti päät kääntyvä, kun Äkäslompolon mies saapuu paikalle.

Yksi kommentti

  1. Jorma Raitalaakso

    Olisiko aika lopettaa puhuminen kaupan PITÄMISESTÄ , eri asia on saada kauppa pyörimään siihen malliin miten SAMPO on sen tehnyt ei siihen pitämistä tarvita. sanoo yks. eks. K-Kenkäkauppias.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?