Hakkarin urheilukentän peruskorjaus esitetään investointikohteeksi vuodelle 2018

Maakuntahallitus: Vapari-hallin avustus edellyttää lisäselvitystä

Opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntapaikkojen investointihankkeita on Pirkanmaalta ehdotettu yhdeksän vuosille 2017–20. Investointikohteita on esitetty Kangasalta, Lempäälästä, Parkanosta, Pälkäneeltä, Tampereelta ja Ylöjärveltä.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston esitys on pääosin kuntien ja yksityisten toimijoiden esittämän aikataulun mukainen ja rahoitussuunnitelmaehdotuksessa ovat mukana toteutusasteeltaan realistisiksi katsottavat hankkeet.

Maakuntahallitus antoi 15. elokuuta lausuntonsa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastolle liikuntapaikkojen perustamishankkeiden rahoitussuunnitelmaesityksestä. Vuodelle 2017 pirkanmaalaisia kohteita on esityksessä kirjattu avustusjärjestykseen Pälkäneen kunnan liikuntahalli (2.), Parkanon kaupungin koulukampuksen liikuntahalli (5.) ja Tampereen kaupungin Pyynikin palloiluhallin perusparannus (7.). Ilman sijajärjestystä on kirjattu merkinnöillä ”edellyttävät lisäselvityksiä” muun muassa Lempäälän Monitoimihalli Oy:n Vapari-halli. Vuodelle 2018 on kirjattu avustusjärjestykseen yksi kohde Pirkanmaalta, joka on Lempäälän kunnan Hakkarin urheilukentän peruskorjaus (4.).

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Yksi kommentti

  1. Elina Virtanen

    Milloin asukkaiden toiveet oikeasti toteutuvat ja rakennetaan kauan kaivattu Lempäälän uimahalli ?

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>