Lempääläisille yrittäjille Hotline kuntaan

Lempäälässä on päätetty panostaa yrittäjien puhelinpalveluun. Yhdessä Lempäälän kunnan teknisen toimen, yrittäjien ja Lempäälän Kehityksen kanssa on suunnitteilla puhelinpalvelu, joka auttaa yrittäjiä muu muassa rakennushankkeiden ja toimitilojen akuuteissa ongelmissa.

Palvelun nimi on ”Yrittäjän Hotline” ja puhelinnumero 044 975 7867.

– Voimakas kasvu asettaa yhä suuremmat vaatimukset kunnan asiakaspalvelulle. Hotline-puhelinpalvelun tavoitteena on palvella yrittäjiä teknisen toimen asioissa ja etsiä ratkaisuja muun muassa toimitilakysymyksissä, sanoo tekninen johtaja Tiia Levonmaa.

Palvelu nopeuttaa tiedonkulkua, lyhentää odotusaikoja ja minimoi hallinnon päällekkäisiä tehtäviä. – Yrittäjä saa kontaktin mahdollisimman nopeasti. On kaikkien etu, että kyselyt ohjautuvat oikein ja asiakkaat saavat ajantasaista tietoa, Levonmaa toteaa.

Lempäälä on edelläkävijä elinkeinopolitiikassa ja haluaa edesauttaa uusien, innovatiivisten yrityshankkeiden kehittämistä ja sijoittumista kuntaan. Yrittäjän Hotline on osa Lempäälän kunnan palvelukulttuurin kehittämistä.

Idea syntyi Lempäälän Elinkeinopoliittisessa yhteistyöryhmässä. Työryhmään kuuluvat kunnan luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden sekä yrittäjien edustajat. ELPO-työryhmä on toiminut parinkymmenen vuoden ajan Lempäälässä ja kokoontuu kuukausittain.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?