Hyvä ravikesä paikallisille – lempääläisten hevoset elokuussa useammilla palkintosijoilla

Lempääläisten hevoset menestyivät elokuussa hyvin. Kuninkuusraviviikonloppu 2.–4. elokuuta alkoi hienoissa tunnelmissa, kun Maiju Tuomisen Lindalike ravasi perjantaina voittoon.

Hevonen on Maijun kasvattamana, omistama sekä valmentama. Pitkän kilpailutauon jälkeen muutaman startin alle juosseena Lindalike palasi voittajaesittelyyn sitkeän keulajuoksun jälkeen.

Salla Koskion valmennettava Heavy Beat on juossut kaksi kertaa toiseksi ja Vermossa 14. elokuuta juostussa startissa parani ennätyskin hienoihin lukemiin 12.7a/2100m.

Hannu Isotalon hevoset olivat myös tikissä ja voittoja ropisi elokuussa kolme kappaletta. Hienon ja arvokkaan derbykarsinnan voiton Vermossa otti Katriina Rauhalan omistama Tattoo Avenger. Finaalissa sijoitus oli seitsemäs.

Derbyfinaalin voitti suosikki Graceful Swamp eli Sämpylä, joka on entisen lempääläisen Erkki-Pekka Mäkisen omistama ja valmentama. Mäkinen piti isänsä Pekan kanssa aikoinaan tallia Maakalassa. Nykyään Mäkinen majailee Teiskossa, jossa Lempäälän hevosyhdistys kävi lauantaina 10. elokuuta tutkimassa tilukset sekä hevoset ja siinä samalla vietettiin myös elonkerjuu/pikkujoulujuhlia porukalla.

Teksti: Johanna Limola