Pirkanmaan Lehtitalo ostaa Oriveden Sanomien paikallislehtiliiketoiminnan

Pirkanmaan Lehtitalo ja Oriveden Sanomalehti Osakeyhtiö ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Oriveden Sanomien lehtiliiketoiminta siirtyy Pirkanmaan Lehtitalolle 1. lokakuuta 2019 alkaen. Oriveden Sanomalehti Oy hyväksyi kaupan ylimääräisessä yhtiökokouksessaan viime perjantaina 20. syyskuuta 2019.

Pirkanmaan Lehtitalolle siirtyy Oriveden Sanomalehti Oy:n paikallislehtiliiketoiminta ja lehtiliiketoiminnan henkilöstö vanhoina työntekijöinä. Oriveden Sanomalehti Oy:n painoliiketoiminta ei siirry kaupassa.

Pirkanmaan Lehtitalon paikallislehtiä ovat tällä hetkellä Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Sydän-Hämeen Lehti ja Ylöjärven Uutiset. Pirkanmaan Lehtitalo on lisäksi pääomistaja Radio SUN Oy:ssä ja Mall Voice Oy:ssä.

– Oriveden Sanomat sopii hienosti mukaan lehtiryhmäämme. Tarkoituksemme on kehittää Oriveden Sanomia sekä paperilehtenä että erityisesti digitaalisena paikallismediana, kertoo Pirkanmaan Lehtitalon toimitusjohtaja Olli Sirén.

– On hyvä, että Oriveden Sanomille saadaan paikallislehden kehittämisestä kiinnostunut jatkaja, Oriveden Sanomalehti Oy:n toimitusjohtaja Vesa Kangas sanoo.