Ensi kesänä nautitaan tapahtumista uudistuneessa Myllyrannan tapahtumapuistossa

Kunnostettu grillipaikka Kirkkojärven rannassa on saanut tukevat istuimet ja pöydät. Kuva: Lempäälän kunta

Ensi kesästä alkaen Myllyrannan tapahtumapuisto Lempäälässä palvelee kuntalaisia entistä paremmin, sillä Lempäälän kunnan puistossa tekemissä uudistustöissä on huomioitu muun muassa oma alueensa siirrettäville wc-tiloille. Myös uudet opaste- ja ilmoitustaulut sekä lisää roska-astioita on tulossa keväällä 2020.

Tehdyt muutokset houkuttelevat retkeilemään ja istahtamaan järven ääreen nauttimaan kauniista maisemasta.

Lempäälän kunta jatkaa edelleen Myllyrannan tapahtumapuiston kehittämistöitä entistä viihtyisämmäksi ulkoilmaolohuoneeksi ja tapahtumapaikaksi.

 

Syksyn aikana puistoalueen ilme on muuttunut. Tehtyjä parannuksia ovat olleet talvikunnossapidettävän kävelytien pääväylä sekä kävelyteiden reunakivetykset ja liuskekivipolku nuotiopaikalle.

Rinteessä oleva näkymä on avattu leikkipuistoon päin. Puiston hoitoa on helpotettu yhdistämällä puustoa ryhmiksi ja kattamalla puiden ympäryksiä.

Kunnostettu grillipaikka järven äärellä on saanut tukevat istuimet ja pöydät. Luonnonkiviä lisätään ja penkkejä uusitaan edelleen. Kasvillisuutta on lisätty ja kirsikkapuurinne taimineen odottaa kasvuaan.

Yksi kommentti

  1. minnataustila

    Kivipöytä on penkkeihin nähden todella luonnottoman korkea. Ehdottaisin pöydän jalkojen kääntöä toisin päin. Näin korkeus olisi luonnikkaampi kivipenkillä istujalle eväitten nauttiseen muittenkin, kuin yli kaksimetristen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?