Terveiset päiväntasaajan eteläpuoleisesta Afrikasta – Lempäälän kirkossa konsertoi Jakaranda

Loppiaista edeltävänä sunnuntaina 5. tammikuuta Lempäälän kirkossa kuullaan afrikkalaisia tunnelmia, kieliä ja rytmejä. Terveiset päiväntasaajan eteläpuoleisesta Afrikasta tuo gospelmuusikko Pekka Simojoen perustama Jakaranda-musiikkiryhmä.

Jakaranda ilmentää musiikillista iloaan laulaen, soittaen ja tanssien. Ohjelmisto koostuu eteläisen ja itäisen Afrikan musiikin lisäksi afrikkalaisvaikutteisesta kotimaisesta musiikista.

Ryhmän taiteellisena johtajana on toiminut vuodesta 1990 lähtien muusikko Pekka Nyman. Hän soittaa yhtyeessä lyömäsoittimia. Jakarandassa on noin 30 jäsentä. Yhtye koostuu kahdesta jaostosta, joista toinen harjoittelee pääosin Helsingissä ja toinen Tampereella.

Kello 18 alkavaan konserttiin on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?