Visattaret hakevat sarjanousua

Kuva: Juha Raunio
Visattaret tuulettavat pistettä. Ilossa mukana Tiia Suoniemi (numero 1),  Roosa Laine (7), Kami Koskinen (17), Sanna Peltomäki (11) ja libero Selma Sahila.

Vesilahden Visan lentopallon naisjoukkueen kausi on ollut lievästi sanottuna vaihderikas. Paljon takaiskuja on matkaan mahtunut, mutta parketilla homma on toiminut hyvin. Tätä kirjoitettaessa Visa on kakkossarjan noususarjassa kolmantena, mutta voittamalla Lamminpään Korven, Visa nousisi sarjakärkeen. Kaksi parasta sakkia pelaavat tulevalla kaudella ylempää kakkossarjaa, jonne siis Visakin kovasti mielii.

– Allekirjoittanut ei pitkällä valmentajauralla ole kohdannut näin paljon vastoinkäymisiä, mitä tällä kaudella olemme kohdanneet. Normirytmiin kuuluu sairasteluja, mutta ei niin paljon loukkaantumisia, mitä kauteen on mahtunut. Yksi pelaaja on koko kauden ja kaksi pelaajaa ovat isoimman osan kaudesta pois rosterista vammojen takia. Lisäksi kaksi muuta pelaajaa on joutunut jättämään pelejä väliin pienempien kolhujen vuoksi. Onneksi olemme saaneet täydennettyä tiimiämme kahdella pelaajalla eli Sanna Peltomäellä ja Emilia Mäntysellä, joilla on aiempaa kakkossarjakokemusta ja he ovatkin osoittautuneet hyviksi vahvistuksiksi, tilittää tunelmiaan Vian pääluotsi Ari Paloniemi.
Visan kanssa tamperelaiset SuPi-Volley ja Kalevan Lentopallo kisaavat paikasta kahden kärkeen.
–  Ainoan tappion olemme kokeneet kevätkaudella vieraissa KaLelle erin 3–2. Kokonaisuutena tähän mennessä kauteemme voi, vastoinkäymiset huomioiden, olla varsin tyytyväinen, Paloniemi jatkaa.
Visan joukkueen vahvuuksia on hyvä joukkuehenki. Kirkonkylän koululla kotipelejä käy katsomassa muutamakymmenpäinen uskollinen kannustajajoukko. Paloniemen ohella joukkueen taustavoimiin kuuluvat Juha Siltanen ja Juha Suoniemi.

Lue myös:

Vesilahden Visa avannut lentiskautensa kolmella voitolla