Toivot avasivat säbä-kautensa riemukkaalla voitolla

Salibandyn kakkosdivarin ottelua Lätty vastaan Lempäälän Toivot oli pelattu noin 25 minuuttia. Tampereen Tenniskeskuksen tulostaulu näytti lukemia: Lätty 0 ja LeTo 8!

Jotain aivan ihmeellistä oli tapahtunut sarja-avauksen alussa.

– Laitettiin palloa liikkeelle. Latinki oli tapissaan ja olimme kyllä selkeästi parempi porukka, iloitsi pelaajavalmentaja Jussi Kolehmainen, joka sai itse kunnian iskeä sarjakauden avausosuman.

Ottelu toki hiukan tasoittui alun LeTo-myrskyn jälkeen, mutta voittajasta ei epäilystä ollut. Loppulukemat Ruotulassa olivat LeTo ensiksi mainittuna 10–6.

– Kokenut vastustaja näytti pelin edetessä, että nukahduksiin ei ole varaa. Mutta nyt pelimme kokonaisuus on aika hyvässä mallissa. Joukkueessa on nuoria jalkoja ja meitä muutamia kokeneita tuomassa malttia. Fiilis ja henki ovat huipussaan, jatkoi Kolehmainen hehkutusta.

Olli Kallio jatkoi siitä, mihin viime kaudella jäi eli iskemällä maaleja. Tällä kertaa 24-vuotias Kallio mätti neljä osumaa. Kolehmainen kokosi tehot maali ja kaksi syöttöä, kahden tehopisteen pelaajia oli useita. Seuraavaksi LeTo kohtaa kotiareenallaan Ideaparkin Bläk Boksissa Kalvolan Keihään lauantaina 25. syyskuuta.

 

Lue myös:

Toivot lähtee nuorennetulla joukkueella haastamaan kärkeä salibandyn kakkoseen