Lempäälän suutari Juha Lehtimäki vuoden palvelija

Vuoden palvelija -arvonimen saaja Juha Lehtimäki kunniataulu kädessään (kesk.). Lempäälän Rotaryklubin edustajina Jorma Lehtinen ja Pekka Mäenpää (oik.). Kuva: Jorma Lehtinen

Lempäälän Rotaryklubi on valinnut vuoden palvelijan. Tänä vuonna arvonimen sai suutari Juha Lehtimäki Lempäälästä. Valinta tehtiin jo 40. kerran.

Lempäälän Rotaryklubi valitsee vuosittain klubin toiminta-alueelta Lempäälästä tai Vesilahdesta henkilön tai yhteisön, joka klubin mielestä on parhaiten toteuttanut päivittäisessä työssään tai muissa toimissaan pyyteettömän palvelun ihannetta ja korostanut palvelemisen merkitystä kaikkien ihmisten kesken.

Ensimmäiseksi vuoden palvelijaksi vuoden 1982 valittiin Lempäälä-Seura, ja viime vuonna tunnustuksen sai Sportia-Matin Matti Vuorinen Lempäälästä. Valinta on 14 kertaa kohdistunut henkilöön. Muilla kerroilla saajana on ollut yhdistys tai muu organisaatio.

− Tämänkertainen vuoden palvelija on jo moneen kertaan palkittu yrittäjä. Hän on perustanut oman yhden hengen yrityksensä Lempäälän Tampereentielle maaliskuussa 1989. L-VS:n äänestyksessä hänet valittiin Lempäälän valoisimmaksi henkilöksi vuonna 2018. Seuraava palkitseminen tuli vuonna 2019, jolloin hänet valittiin Lempäälän Yrittäjien vuoden pienyrittäjäksi. Kolmas palkitseminen tuli vuonna 2020, jolloin vuoden palvelijamme valittiin vuoden Lempoksi. Tuolloin valinnan suorittanut työryhmä käytti apunaan neuvoa antavaa kansanäänestystä ja hän sai yli puolet annetuista äänistä, totesi klubin Jorma Lehtinen esitellessään voittajaa.

Juha Lehtimäki tunnetaan taitavana ammattinsa harjoittajana, ja hänelle tulee asiakkaita Helsinkiä myöten. Hän edustaa oikeaa ilmastoasennetta: mieluummin kestävää korjataan kuin ostetaan uutta kertakäyttötavaraa.

− Kyllä täytyy sanoa, että vaikka on tullut jo aikaisemminkin palkituksi, niin kyllä tälläkin kertaa on raati tehnyt oikean valinnan, Aina tuntuu parhaalta, kun saa kiitoksia suoraan asiakkailta, totesi Lehtimäki kiitospuheessaan.

 

Teksti: Jorma Lehtinen

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?