Lempo jatkaa naisten ykkösessä – paikka varmistui Pohjanmaan trillerissä

Kuva: Taisto Niukkanen
Annika Saari oli yksi Lempon tasaisimmista pelaajista koko ykkössarjakauden ajan.
Kuva: Taisto Niukkanen
Valmentaja Jani Huurne esikuntineen teki hienon työn ja piti Lempottaret lentopallon toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Lempäälän Lempo-Volleyn naiset jatkavat lempääläisen naisurheilun lipun kantoa lentopallon ykkössarjassa myös ensi kaudella. Asialle saatiin sinetti jännittävässä ottelussa Pohjanmaan Nurmossa, missä Lempo löi paikallisen Jymyn Akatemian erin  3–1 (25–21, 13–25, 28–26, 25–21).

– Pelin jälkeen hallissa oli kahdenlaista eri fiilistä. Meidän naisten riemua ja Jymyn isoa pettymystä, kuvasi Lempo-valmentaja Jani Huurne tunnelmia Nurmosta pelin jälkeen.

– Ottelun kulminaatio oli tasainen kolmas erä, sen kun käänsimme, tuli henkinen yliote meille. Avauserä oli meidän hallintaa, mutta toisessa erässä loppui työnteko ja Nurmo sai rohkeilla syötöillään otteen. Kun tiukka kolmoserä kääntyi, neljännessä olimme liki koko ajan kuskina, kertasi Huurne pelin kulun tiiviisti.

Lempon pelurikohtainen pistesarake oli tasainen, kuuden eri pelaajan saldo oli haarukassa 6–12 pistettä. Todellinen piristysruiske oli B-ikäinen Tessa Francke, joka vaihdosta tultuaan iski hakkurin tontilta tehot 12/+5.

– Tessa oli päivän päällikkö. Hän pelasi edellispäivänä Haukiputaalla kaksi B-nuorten peliä ja tuli kesken pelin hakkuriksi. Hän tappoi liki puolet saamistaan passeista, kehui Huurne.

LP Kangasalan avuista mukana olivat yleispelaaja Venla Raittinen, sekä libero Inka Sairiala, joka oli vastaanotoissa ja puolustuksissa itse varmuus.

– Pelin aikana oli varmaan noin 20 huikeaa ja pitkää pallorallia, jossa pallo siirtyi puolelta toiselle useita kertoja. Naislentistä parhaimmillaan.

– Sarjapaikan varmistus oli iso juttu. Seurassa on paljon tyttöjunnuja, hyvä edustus on jatkumo ja toivotttavasti myös tavoite heille. Nyt pääsemme suunnittelemaan ensi kautta ajoissa, sanoi Huurne.

 

Lue myös:

Lempo-Volley voi varmistaa sarjapaikkansa, edessä haastava vierasmatka Nurmoon