Kysely: Pitääkö joulukirkon kuulua koulujen ja päiväkotien ohjelmaan?

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentit (2)

  1. Jukka Perttula

    Enemmistön mielestä tässä kyselyssä (10.1.) joulukirkko lapsille on kannatettava perinne. Samaa mieltä. Tässä hektisessä ajassa on ihmiselle hyväksi muutosten vastapainoksi myös vaalia perinteitä. Nähdä itsensä pienenä lenkkinä historian pitkässä ketjussa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?