Puskiaisten oikaisusta mittaa – Eduskuntavaalipaneeli Lempäälässä nyt tallenne katsottavissa

Valtatie 3:n kehittäminen, eli Lempäälästä Pirkkalan kautta suunniteltu, niin kutsuttu Puskiaisten oikaisu tuntuu olevan kuuma peruna näin eduskuntavaalien alla myös Lempäälässä. Puskiaisten oikaisu oli yksi teemoista, johon lempääläiset eduskuntavaaliehdokkaat pääsevät ottamaan kantaa Pirkan opiston ja Lempäälän-Vesilahden Sanomien järjestämässä vaalipaneelissa keskiviikkoiltana.

Kahdeksan eri puolueita edustavaa panelistia haastettiin ottamaan kantaa Puskiaisten oikaisun lisäksi koulutuksesta, työllisyydestä ja yrittämisestä sekä ympäristöstä nyt ainakin, valtion taloudenhoitoa unohtamatta.

Vaalipaneeliin osallistuivat kansanedustajaehdokkaat Tuukka Liuha (kesk.), Jocka Träsbäck (kok.), Piia Nurmela (kd.), Janne Rauma (liik.), Veijo Niemi (ps.), Tuula Petäkoski-Hult (sd.), Satu Kosola (vas.) ja Tiina Wesslin (vihr.).

Paneelin juontavat Pirkan opiston rehtori Matti Korolainen sekä LVS:n päätoimittaja Seppo Kummala. Paneelin voi katsoa kokonaisuudessaan oheisesta linkistä.

 

Katso myös: Kolmostien oikaisu huolestuttaa ympäristösyistä – vaihtoehdoksi ehdotettiin yliheittoväylää

Millaisin eväin Pirkanmaalta kohti Arkadianmäkeä – Ideaparkin eduskuntavaalipaneeli tallenne nyt nähtävillä

Hoitajapulan ratkaisuksi ehdotettiin työperäistä maahanmuuttoa ja avustavan henkilöstön palkkaamista

Eduskuntavaaliehdokkaat koolla paneelissa – ennaltaehkäisevän työn merkitys tärkeää