Varma kesän merkki: Lasten liikennepuistossa avajaiset

Lasten liikennepuiston avajaisia vietetään Lempäälässä sunnuntaina 4. kesäkuuta. Kuva: Erkki Koivisto

 

Heti koulujen lukuvuoden loputtua sunnuntaina 4. kesäkuuta vietetään Lempäälässä perinteiseen tapaan lasten liikennepuiston avajaisia.

Liikennepuisto sijaitsee Majauslahden rannassa, osoitteessa Katepalintie 7b. Liikennepuisto on avoinna elokuun alkuun arkisin kello 10–17 juhannusaattoa lukuun ottamatta.

Lasten liikennepuisto Lempäälässä on opettavainen puuhakohde. Ohjattuun liikennepuiston toimintaan osallistuminen on maksutonta. Liikennepuiston käyttäjien yläikäraja on kymmenen vuotta.

Liikennepuiston yhteydessä on leikkikenttä sekä Seitsemän kääpiötä -taideteos.

Lasten liikennepuisto tarjoaa kesäisin mahdollisuuden opetella ohjatusti liikennekäyttäytymistä. Liikennepuiston ohjaajan liikenneopastuksen jälkeen lapset pääsevät opettelemaan liikennesääntöjä käytännössä. Liikennepuistossa on erikokoisia polkuautoja, joilla lapset pääsevät vuorotellen ajamaan. Liikennepuisto on kesäisin suosittu kohde, joten ajovuoroa voi joutua hetken jonottamaan.

Avajaisia vietetään kello 11–14. Ohjelmassa on polkuautoilua ja liikenneohjausta.

LC Lempäälä/Kanavan järjestämässä tapahtumassa on poliisiauto ja Lempäälän VPK:n paloauto hälytysvarauksella. Sportia-Matilla on paikan päällä tuote-esittelyä.

Käteismyynnissä on muun muassa vohvelia, makkaraa ja mehua.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?