Tiet ja rampit menivät tukkoon liikenteestä – Käärijä veti Ideaparkiin ennätysmäärän yleisöä, katso video

Ideaparkin Keskuspuisto oli tupaten täynnä. Keikkaa pystyi katsomaan myös Bläk Boksissa screeniltä. Kuva: Kari Pusa

– Ajattelin, että joku kävelee poikansa tai tyttärensä kanssa ja katselee siinä ohi mennessä, kun on kaupoille menossa, mutta teitä on täällä hirveän paljon! Huh huh!

Näin ihmetteli ja ihasteli Käärijä alias Jere Pöyhönen koko Ideaparkin täyttänyttä yleisöä. Keskuspuisto oli tupaten täynnä katsojia. Keikkaa oli mahdollisuus seurata livenä screeniltä Bläk Boksissa.

Sympaattinen artisti otti yleisön haltuunsa niin biiseillä kuin välispiikeillä. Keikalla kuultiin muun muassa Mic Mac, Viulunkieli ja Välikuolema. Käärijän kappaleet ovat Euroviisujen esiintymisen jälkeen saaneet paljon uusia kuulijoita ja niinpä yleisö lähti biiseihin mukaan.

Käärijä otti vastaan fanien tekemiä kuvia hänestä. Joku oli värkännyt julisteen, jossa luki, että ”Enää en häpeä olla Vantaalta”.

Keikan huipentuma oli tietenkin Cha, Cha, Cha, jota yleisö veti täysillä. Käärijä esitti kappaleen toisenkin kerran ja poimi lavalle mukaan kahdeksan eri ikäistä yleisön edustajaa tanssimaan ja laulamaan kanssaan.

Käärijän keikka veti Ideaparkiin enemmän väkeä kuin mikään tapahtuma tähän mennessä. Itse asiassa Lempäälässä ei ole vastaavaa koskaan aiemmin nähty.

Moottoritien rampit ja lähitienoon kadut ruuhkautuivat täysin. Hyvällä liikenteen ohjauksella kaikki näytti kuitenkin sujuvan jouheasti.
Yleisö ei kiirehtinyt keikan jälkeen paikalta pois, vaan osa jäi rauhassa kiertelemään kaupoista.

Vielä enemmän väkeä nähdään 2026, jolloin järjestetään asuntomessut Lempäälän Saikassa.

 

Teksti: Kari Pusa

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?