Aluevaltuusto valitsi uudet puheenjohtajat

Loukaskorpi Johanna

Pirkanmaan aluevaltuusto valitsi maanantaina uudet puheenjohtajat. Aluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Johanna Loukaskorpi (sd.), 1. varapuheenjohtajaksi Aleksi Jäntti (kok.) ja 2. varapuheenjohtajaksi Erja Pelkonen (ps.).

Aluevaltuustosta eroa pyytäneiden Miko Bergbomin (ps.) ja Joakim Vigeliuksen (ps.) tilalle nousivat varavaltuutetut Arto Grönroos (ps.) ja Veli-Matti Ahtiainen (ps.).

Aluehallituksen uusi kokoonpano on puheenjohtaja Kari-Matti Hiltunen (kok.), Leena Kostiainen (kok.), Jari Andersson (kok.), Marko Jarva (kok.) ( varallaan lempääläinen Jocka Träskbäck), 1. varapuheenjohtaja Hanna Laine (sd.), Arja Laitinen (sd.), Pekka Järvinen (sd.), Sari Tanus (kd.), Lassi Kaleva (ps.), 2. varapuheenjohtaja Jouni Sirén (vas.), Milka Hanhela (vas.), Olga Haapa-aho (vihr.) ja Katariina Pylsy (kesk.).

Tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Touko Sikala (kok.). Ilkka Sasi (kok.) siirtyi puheenjohtajan tehtävästä lautakunnan jäseneksi. Tulevaisuus- ja strategiavaliokunnan varajäseneksi aluevaltuusto valitsi Jussi Savolaisen (vihr.) Juhana Suoniemen (vihr.) tilalle.