Träskbäck sai Kummolan paikan hyvinvointialueen konserni- ja toimitilajaostossa

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus on myöntänyt Kalervo Kummolalle (kok.) eron konserni- ja toimitilajaoston jäsenyydestä ja valinnut hänen tilalleen jaoston varsinaiseksi jäseneksi lempääläisen Jocka Träskbäckin (kok.). Kummola valittiin Tampereen pormestariksi, joten hän anoi eroa jaoston jäsenyydestä muuttuneiden työtehtävien johdosta. Varakansanedustaja Träskbäck toimii myös hyvinvointi- ja kokonaisturvallisuusvaliokunnan varapuheenjohtajana.

– On kunnia päästä näin suuriin saappaisiin. Edeltäjäni on tehnyt hyvinvointialueella ansiokasta työtä ja pyrin sitä osaltani jatkamaan. Jaosto on merkittävässä roolissa, kun hyvinvointialue ja sen konserniyhtiöt luotsataan haastavassa tilanteessa kohti tulevaisuuden sote-palveluita. Pitkä yrittäjätausta on varmasti avuksi tässä tehtävässä, Jocka Träskbäck kommentoi tiedotteessa.

Hyvinvointialueen konserni- ja toimitilajaoston tehtävänä on esimerkiksi valmistella konsernin omistajaohjauksen periaatteita ja tytäryhteisöjen toiminnan ja talouden tavoitteita sekä arvioida valtuuston asettamien tavoitteiden toteutumista. Lisäksi jaosto valmistelee maankäyttöön ja toimitiloihin liittyviä strategisia linjauksia sekä seuraa suurten investointihankkeiden valmistelua ja toteutusta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?