Keltaista energiaa: Merja Halmisen värikkäitä maalauksia Lempäälän pääkirjastossa kuukauden ajan

− Olen avoin intuitiolle, joka aktivoi tekemistäni. Keltaisen värin lämpö inspiroi mielikuvitustani, sanoo Merja Halminen.

 

Lempääläläisen kuvataiteilija Merja Halmisen Keltaista energiaa -taidenäyttelyn ajatus on vahva, ja naisen itsensä mukaan näyttelyssä on lisäksi toiveikas tunnelma maailman myllerryksestä huolimatta.

− Maalatessani keltaista väriä saan siitä voimaa, jonka toivon myös katsojan kokevan.

Halmisen ideat syntyvät sisäisistä tunnelmista ja mielikuvista hänen kulkiessaan maaseudun rauhassa. Hän maalaa abstrakteja mielenmaisemia akryyli- ja akvarelliväreillä.

− Olen avoin intuitiolle, joka aktivoi tekemistäni. Keltaisen värin lämpö inspiroi mielikuvitustani. Taide merkitsee minulle iloisia värejä, etsimistä ja löytämistä, Halminen sanoo.

Maanantaina 19. kesäkuuta pystytetyn näyttelyn työt ovat esillä Lempäälän pääkirjastossa kuukauden ajan 19. heinäkuuta saakka.

Halminen on käynyt Pirkkalan taidekoulun vuonna 2000 sekä osallistunut syventäville kursseille vuonna 2022.

Hän on jäsenenä Lempäälän taideyhdistyksessä, Pirkka-Hämeen kuvataiteilijoissa, helsinkiläisessä Akvart Galleriaosuuskunnassa ja Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksessä.

Merja Halmisen töitä on ollut esillä yksityis- ja ryhmänäyttelyissä Lempäälässä, Vesilahdessa, Helsingissä, Vaasassa, Porissa, Tampereella, Ikaalisissa, Valkeakoskella, Nokialla, Pirkkalassa ja Nuutajärvellä.

Merja Halminen: Aurinkoinen vapaapäivä