OP:n kassapalvelut Lempäälässä loppuvat – Yhtiö siirtää konttorinsa keskustasta Ideaparkiin

Lempäälän keskustan konttori palvelee toukokuun loppuun asti. Kuva: Katariina Rannaste

OP Tampere siirtää konttorinsa Lempäälän Ideaparkiin. Lempäälän keskustassa Tampereentie 12:ssa sijaitseva konttori sulkee ovensa toukokuun lopussa.

Siirron myötä OP:n kassapalvelut Lempäälässä loppuvat. Ideaparkin konttorissa ei ole kassapalveluita ja se toimii ajanvarauksella.

Lempäälän keskustan konttori palvelee normaaliin tapaan toukokuun loppuun asti ja sen kassapalvelut ovat avoinna tiistaisin klo 10–15.

 

Yhtiö perustelee konttorin siirtoa asiakasvirroilla. Se viittaa tiedotteessaan Ideaparkin tilastoihin, joiden mukaan lempääläisistä lähes 90 prosenttia asioi Ideaparkissa.

– Uusi konttori Lempäälän Ideaparkissa vie meidät lähemmäksi asiakkaita ja heidän arkeaan. Hyvien kulkuyhteyksien päässä oleva Ideapark mahdollistaa pankkiasioiden hoitamisen arjen askareiden, kuten kaupassakäynnin tai harrastusten ohessa, kertoo projektista vastaava liiketoimintajohtaja Kirsi Välimäki tiedotteessa.

 

OP Tampere sulkee toukokuun lopussa myös Tampereen Hervannan konttorin. Tiedotteen mukaan Lempäälän ja Hervannan konttorit ovat toimineet vuokratiloissa ja niiden tekninen käyttöikä lähestyy loppuaan.

OP Tampereella on kassapalveluita vielä Hämeenkatu 12:ssa, Nokialla, Hämeenkyrössä, Ylöjärvellä ja Kurussa.

Kassapalveluilla tarkoitetaan esimerkiksi käteisen nostoja ja talletuksia, tilisiirtoja, laskunmaksuja sekä maksukortteihin, verkkopalveluun ja tunnuksiin liittyviä asioita.

 

 

Kommentit (2)

 1. Alpo Mäkinen

  OP on tehnyt hyviä , jopa erinomaisia,tuloksia vuodesta toiseen. Luulisi olevan varaa tarjota kassapalveluita omistajilleen edes yhtenä päivänä viikossa. Eikö omistajilla ole mitään sanottavaa näin perustavaa laatua olevaan päätöksen, kun kassapalvelut lopetetaan Lempäälästä. Tähän astinen käytäntö on osoittanut, että asiakkaita on riittänyt kahden kassan palveltavaksi koko päiväksi.
  Voiko OP kertoa kuinka liikuntarajoittenen vanhus, joka ei omista pankkikorttia , saa tililtään rahaa jokapäiväisiin tarpeisiinsa? Voi sanoa, että tämäkin on heitteillejättöä.
  Nimim. EURO on laillinen maksuväline

  • arjataipale

   Vanhat ihmiset on heitteille jätetty täysin. Ne on nuorille ja terveille vain ongelma mutta se nuorikin vanhentuu ja sairastuu ja tarvisi joskus henkilökohtaista palvelua pankista. Kukas niitä auttaa? Pankin vaihto voisi olla nyt hyvä vaihtoehto?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?