Palkitut valokuvat esillä Ideaparkissa

Marionette. Kuva: Pia Rautio

 

Finnish Photo Awards 2023 kilpailussa palkitut kuvat ovat esillä Ideaparkin keskusaukiolla Finnfoto Galleriassa kahden kuukauden ajan 1.2.−31.3. Näyttely on maksuton.

Vuoden 2023 kilpailussa kokonaisvoitto jaettiin historiallisesti saman valokuvaajan kahden kuvan kesken, Pia Maria Raution lapsikuvan Boy in a Coat sekä ”Creative Portrait” -sarjan voittanut kuvan Marionette. Kokonaiskilpailussa toiseksi sijoittui urheilukuvasarjan voittanut Keke Leppälä ja kolmanneksi mainoskuvasarjan voittanut Onni Wiljami Kinnunen.

 

Kilpailun tavoite on löytää ja palkita Suomen parhaat valokuvaajat ja valokuvat. Vuonna 2023 kilpailussa oli mukana 12 eri kategoriaa. Kilpailu on avoin kaikille niin ammattilaisille kuin taitaville harrastajille.

Finnish Photo Awards -kilpailun järjestää Suomen Ammattivalokuvaajat ry. Suomen Ammattivalokuvaajat ry on maamme suurin ja vanhin ammattivalokuvaajien edunvalvontajärjestö, se on perustettu vuonna 1919.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?