Poliittinen lakko näkyy ruokapalveluissa – Vesilahdessa kouluruoka toimitetaan normaalisti lakosta huolimatta

Voimia toimittaa kouluruoat Vesilahden yhtenäiskoululle. Kuva: Joonas Leskinen

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL) poliittinen lakko vaikuttaa Pirkanmaan Voimian ateria- ja puhtauspalveluihin päiväkodeissa, kouluissa ja 2. asteen oppilaitoksissa 13.–14. helmikuuta. Lakon vaikutukset näkyvät vielä seuraavalla viikolla ruokalistamuutoksina. Lakon syy on Suomen hallituksen ajamat työelämän heikennysesitykset eikä se kohdennu Pirkanmaan Voimiaan työnantajana. Pahoittelemme lakon aiheuttamaa harmia asiakkaillemme ja pyrimme tekemään haastavassa tilanteessa parhaamme.

Voimia toimittaa kouluruoat myös Vesilahden kuntaan. Vesilahden kouluruoat toimitetaan lakosta huolimatta normaalisti, eikä lakolla ole vaikutusta siten Vesilahden koulujen ruoanjakeluun, kertoo lasten ja nuorten palvelualueen palvelujohtaja Susanna Järvinen Voimialta.

Lakko ei vaikuta myöskään Lempäälän Virta-kampuksen eikä Tredu Mediapoliksen, Metsätien, Pirkkalan, Oriveden ja Virtain toimipisteisiin, joita Voimia myös hoitaa.

Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen, Nokian, Virtain ja Ylöjärven kaupunkien, Vesilahden kunnan ja Pirkanmaan hyvinvointialueen omistama yhtiö.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?