Nappulahiihdot taas Hakkarissa

Ajalla ei ole niin väliä. Kaikki osallistujat saavat kaulaansa mitalin. Kuva: Auvo Mäkinen

 

Lempäälän yksi perinteikkäimmistä lasten liikuntatapahtumista, ”Hakkarin Nappulahiihdot”, järjestetään jo 46. kerran Hakkarin urheilukentän laduilla sunnuntaina 18. helmikuuta, mikäli pakkasraja ei ylity.

Hakkarin maastossa kulkevat ladut ovat kisapäivänä vapaina muille hiihtäjille, mutta kello 10−13 urheilukentän (stadionin) ladut on varattu ainoastaan 3−8-vuotiaille perinteisen tyylin kisan osanottajille.

Järjestäjä LC Lempäälä/Kanava odottaa totutusti satamäärin nuoria hiihtäjiä koko perheen ilmaistapahtumaan, jossa jokainen hiihtäjä saa maaliin tullessaan mitalin, kunniakirjan ja kuumaa mehua.  Käteismyynnissä on tarjolla mm. makkaraa, kahvia ja vohveleita.

Sarjoja on kolme sekä tytöille että pojille. Matkan pituus nuorimmille 3−4-vuotiaille on 200 metriä, 5−6-vuotialle 400 metriä ja 7−8-vuotiaille 600 metriä. Ilmoittautuminen non-stop-lähdöin tapahtuvaan kisaan tapahtuu paikan päällä urheilukentällä (Urheilukatu 3) kello 10−12.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?