Suuret klassikot soolokitaralla Lempäälässä

Tomi Paldanius toivottaa kuuntelemaan Lapin kesän, Finalndian, Bohemian Rhapsodyn ja monet muut akustisella soolokitarallaan esittämänsä hitit.

 

Queenia ja Santanaa, Lapin kesää ja Myrskyluodon Maijaa

Mainetta Suomessa ja maailmalla niittänyt akustisen kitaran taitaja Tomi Paldanius soittaa klassikkohittejä menneiltä vuosikymmeniltä Suuret klassikot soolokitaralla -konsertissaan Lempäälä-talon kokoustila Kompassa lauantaina 6. huhtikuuta.

Konsertissa kuullaan suomalaisia ja kansainvälisiä klassikoita. Fingerstyle-soolokitaristin repertuaariin kuuluu muun muassa Queenin, Santanan, Sibeliuksen ja Ennio Morriconen teoksia. Yhden miehen orkesterilta on luvassa muun muassa Lapin kesä, Finlandia, Myrskyluodon Maija, Bohemian Rhapsody ja Samba Pa Ti.

Maksullinen konsertti kestää noin tunnin.

 

Paldaniuksen keikkatahti on hengästyttävä. Kiertue sisältää yksin huhtikuussa yhteensä 36 keikkaa kaikenkokoisissa kunnissa ympäri Suomen.

Lempäälään kitarataituri saapuu edellisen päivän keikaltaan Säkylästä. Lauantaina 6. huhtikuuta hänellä on kolme keikkaa. Lempäälän konsertin jälkeen hän esiintyy vielä samana päivänä ensin Tampereella Hervannan kirjastossa ja sen jälkeen vielä Hämeenkyrön Hälläpirtissäkin.

Melodiat, soinnut ja bassolinjat samanaikaisesti soittavan Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet eri kitaristien soittamina kymmeniä miljoonia katselukertoja.

Paldaniuksen uusin, keväällä 2024 julkaistu Suomiklassikot soolokitaralla 2 -levy sisältää 10 suosikkia, muun muassa kappaleet Kolmatta linjaa, Surujen kitara ja Tahroja paperilla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?