Kisamenestystä Lempäälän Pandojen telinevoimistelijoille

Kuva 3: B-luokka nuoremmat ja vanhemmat ryhmäkuvassa Turussa: edessä vasemmalta Nanna Matintupa, Armi Haverinen ja Vilja Liljeroos. Ylhäältä vasemmalta Jasmiina Huuhtanen, Iida Kirjavainen, Milja Mäkinen ja Siri Ridanpää.

 

Lempäälän Pandojen kilparyhmien telinevoimistelijat ovat huhtikuussa avanneet tämän vuoden kisakautensa. Joukko voimistelijoita osallistui huhtikuun alussa kisoihin sekä Lohjalla että Turussa.

Lohjalla kisattiin lauantaina 6. huhtikuuta B-luokan vanhempien ikäryhmässä. Sofia Viitanen voimisteli voittoon VI kategorian pisteillä. Samassa luokassa Iida Kirjavainen sijoittui kolmanneksi V kategorian pisteillä ja Jasmiina Huuhtanen kuudenneksi V kategorian pisteillä.

Tytöt saavuttivat pronssisijan joukkuekilpailussa. Lohjalla kilpailivat myös Nanna Halkola ja Isla Kovanen. He voimistelivat kovatasoisessa C-luokassa nuorempien luokassa.

 

Kilpailukausi jatkui lauantaina 13. huhtikuuta Turussa, jossa B-luokan nuoremmissa Nanna Matintupa sijoittui seitsemänneksi V kategorian pisteillä. B-luokan vanhemmissa Jasmiina Huuhtanen voimisteli voittoon ja Iida Kirjavainen sijoittui kuudenneksi molemmat hienoilla VII kategorian pisteillä.

B-luokassa ensikertalaisina kisasivat Armi Haverinen, Vilja Liljeroos, Siri Ridanpää ja Milja Mäkinen. Turussa kisasivat C-luokan nuoremmissa Nanna Halkola ja Isla Kovanen.