Ja sitten – murheilua

Jukurit vastaansa saanut Lempäälän Kisan mestis-joukkue aloitti kesälomansa eikä joukkueen pelejä enää tänä keväänä Hakkarissa nähdä. Kovin moni ei niitä tosin katsellutkaan. Katsomoon vaivautui usein vain parisataa kotikatsojaa.

Penkkiurheilija ei enää kovasti jaksanut syttyä Keski-Euroopan mäkiviikostakaan, jossa aikaisemmin  Suomen mäkihyppääjille oli odotettavissa varteenotettavia menestysmahdollisuuksia.  Kisat menivät ohi jälkiä jättämättä, eikä juuri alkaneiden pohjoismaisten hiihtolajien maailmanmestaruuskisojen Val di Fiemmen tv-lähetyksissä taida niissäkään olla takavuosien imua.

Kun ei ole menestystä, ei ole katsojia. Varsinkin kuljulaisten fanittaman Isku-Volleyn lehterit ammottavat tyhjyyttään eikä Ilveksenkään lippuluukulla taida ruuhkaa olla. Se on sarjajumbon osa.

Talvilomalla on mainio mahdollisuus nousta penkiltä ja lähteä itse hiihtämään, luistelemaan tai laskettelemaan. Talvi on ollut poikkeuksellisen suotuisa liikunnallisiin aktiviteetteihin. Se saattaa poikia menestystä kilpaurheilussakin.