Keväällä iltoja yhden vanhemman perheille

Edessä Lotta Aaltonen (vas.) ja Tarja Rantamäki. Takana Katja Paananen (vas.) ja Mari Vesamäki.
Edessä Lotta Aaltonen (vas.) ja Tarja Rantamäki. Takana Katja Paananen (vas.) ja Mari Vesamäki.

Toiminta yhden lapsen vanhemmille käynnistyy Lempäälässä. Lempäälän kunnan perhetyön yksikkö yhdessä Lempäälän ev.-lut. seurakunnan lapsi- ja perhetyön kanssa tarjoaa kaikille lempääläläisille yhden vanhemman perheille pientä virkistystä arkeen ja mahdollisuutta keskusteluun mukavassa seurassa.

Illan ohjelmassa on kivaa tekemistä lapsille ja aikuisille, yhdessä ja erikseen. Illan päättää ilmainen iltapala.

Kaikille avoimiin  iltoihin ei ole ilmoittautumista tai maksua, vaan Kuljun majakalle, Tampereentie 262:een, saa kuka tahansa saapua kerran kuukaudessa kello 17 alkaen. Ensimmäinen kokoontumiskerta on kuun lopulla tiistaina 28. tammikuuta. Helmikuun kerran korvaa leiri Tervajärvellä 15.–16. helmikuuta. Sinne on mahdollista ilmoittautua mukaan. Seuraavat kokoontumiset ovat 25. maaliskuuta, 29. huhtikuuta, 27. toukokuuta ja 17. kesäkuuta.