Vaihtotorilla kävi 300

Kuljun työäväentalo, vaihtotori, kierrätys, kierrättäminen

Kuljun Työväentalolla riitti kävijöitä vaihtotorilla.

Vaihtotori Kuljun Työväentalolla 12. tammikuuta onnistui yli järjestäjien odotusten. Kävijöitä oli miltei 300. Vaihdettavaa tavaraa riitti koko päiväksi,  ja moni teki hyviä löytöjä. Jäljelle jääneet tavarat toimitettiin edelleen kiertoon. Ison kuorman tapahtuman päätyttyä haki Lempäälän kierrätyskeskuksen väki. Osa tavaroista vietiin Lempäälän Sininauhaan.

– Saamamme palautteen ja tapahtuman suosion perusteella voimme todeta, että  järjestämme tapahtuman uudestaan, viimeistään ensi tammikuussa, sanoo Satu Kosola tapahtuman järjestäneestä Vasemmistoliiton Lempäälän kunnallisjärjestöstä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?