Riemurippikoululaiset kokoontuivat

Pyöreitä vuosia, eli 50, 60, 70 ja 80 vuotta sitten ripille päässeitä. Kuva: Seppo Jyräs
Pyöreitä vuosia, eli 50, 60, 70 ja 80 vuotta sitten ripille päässeitä. Kuva: Seppo Jyräs

Vesilahdella järjestettiin jälleen riemurippikoulu 8. kesäkuuta. Seurakunta järjestää vuosittain tilaisuuden, johon kutsutaan 50-,  60-, 70- ja 80 vuotta
sitten ripille päässeet. Tapaamiseen oli kutsuttu myös välivuosina sekä muualla ripille päässeet. Tilaisuus alkoi jumalanpalveluksella, jossa helluntain messu pidettiin vanhan kaavan mukaan. Kirkkokahvit muisteluineen messun jälkeen olivat seurakuntatalossa.
Kirkkoherra Harri Henttisen isännöimä tilaisuus toi mieleen monia hauskojakin tapauksia vuosikymmenten takaa. Silloin ei tiedetty karaokesta mitään. Se kuuluu tämän päivän rippikouluun. Siitä saatiin näytteeksi muutama kappale.
Teksti: Seppo Jyrkäs
Kuva: Seppo Jyrkäs