Rähinää nuorisotakuusta Lempäälässä

Lempäälän nuorisopalvelut järjestää TakuuRähinät-tapahtuman Piippo-keskuksella perjantaina 6. helmikuuta.  Nuorille suunnatussa tapahtumassa esitellään palveluita, jotka tukevat paikallista ja seutukunnallista nuorisotakuun toteutumista. Tapahtumassa on mukana mm. KELA, TE-toimisto ja Oppisopimuskeskus, ja esiintyjinä nähdään mm. TCT ja Team Unito.

TakuuRähinöiden on tarkoitus haastaa ja kannustaa yhteisvastuuseen nuorten tukemiseksi ja siten konkretisoida nuorisotakuun toteutumista. TakuuRähinöillä nuoret voivat tavata työnantajia ja tehdä hakemuksia kesätyöpaikkoihin omatoimisesti tai ohjatusti. TakuuRähinöillä nuoret voivat tavata myös mm. sosiaalityöntekijän tai psykiatrisen sairaanhoitajan rennosti viraston ulkopuolella.

Tapahtuman järjestämisen ovat mahdollistaneet nuorisopalveluiden ohella yrittäjät ja esiintyjät, jotka ovat halunneet tukea tapahtumaa hyväntekeväisyyshengessä. Illan kruunaa taikuri ja kahlekuningas Sami Soukkion tekemä Suomessa ennen näkemätön stuntti.