Kuvakisa ”Urheiluilta Lempäälässä”

Kameraseura Mileikuvituksen järjestämä “Digikamerat tutuksi” -ilta järjestettiin Piippokeskuksella kouluttajana valokuvakirjailija Sakari Mäkelä.
Kameraseura Mileikuvituksen järjestämä “Digikamerat tutuksi” -ilta järjestettiin Piippokeskuksella kouluttajana valokuvakirjailija Sakari Mäkelä.

Kameraseura Mielikuvituksen ja Lempäälän-Vesilahden Sanomien maaliskuun kuvakisan aiheena on urheilutapahtuma Lempäälässä. Kisan nimestä – Urheiluilta Lempäälässä – huolimatta se voi olla myös päiväsaikaan tapahtuma urheilutapahtuma ­– vaikkapa nappulahiihdot, jotka kisataan sunnuntaina 8. maaliskuuta Hakkarin urtheilukentällä.

Lähetä mielestäsi onnistunut digikuva osoitteeseen  kilpakuvat@gmail.com  ja muista liittää yhteystietosi, sillä kilpailussa jaetaan palkintoja. Paras kuva palkitaan 100 euron lahjakortilla Kuvakulmaan. Sijoille 2.–3. päässeet saavat kuvakirjat.

Kilpailuaikaa on 18. maaliskuuta saakka, sillä kuvat voittajat julkistetaan torstaina 19. maaliskuuta kameraseuran kerhoillassa Piippo-keskuksella.