Sosiaalipalvelutilat terkkarissa syyskuun alussa

Vesilahden kunnanhallitus on päättänyt osoittaa sosiaalipalveluiden henkilöstölle toimitilat vuoden 2015 syyskuun alusta lukien Pirkkalan yhteistoiminta-alueen käy6ttöön terveyskeskussairaalalta vapautuneisiin tiloihin tai muualta terveyskeskuksen kiinteistöistä osoitettaviin tiloihin.

Vesilahden sosiaalitoimiston tilat ovat kärsineet jo vuosia kosteusvaurioista, ja henkilöstö on ollut kaksi kertaa väistötiloissa tilojen remontoinnin vuoksi. sisäilmaongelmat ja henkilöstön oireilu ovat kaikesta huolimatta jatkuneet.

Pirkkalan yhteistoiminta-alue vuokraa Vesilahden toimipisteiden tilat Vesilahden kunnalta. Nykyisten sosiaalitoimiston tilojen kosteusvaurioiden vuoksi Vesilahden kunnan on joko remontoitava nykyiset tilat tai osoitettava uudet tilat Pirkkalan yhteistoiminta-alueen sosiaalipalveluiden henkilöstölle.