Kesätori on koko kesän juttu Vesilahdessa

Vesilahden yrittäjät ovat järjestämässä Kesonkulman koko kesän kestävää kesätoria osoitteessa Kesontie 2. Torialueena on K-Market Vesilahden ja Kahvila Kurkituvan välinen pihamaa. Aluetta kunnostetaan parhaillaan.

Kesätorin avajaisia vietetään haitarin soiton säestyksellä perjantaina 24. huhtikuuta.

Vesilahden Kesonkulman kesätori, on avoinna aina perjantai-iltaisin 24.4.–28.8.

Kesätorin avajaisia vietetään perjantaina 24. huhtikuuta. Paikalla lapsille on mm. karuselli, pomppulinna, ongintaa, arvontoja ja liukurata. Eri tahot jakavat ilmapalloja lapsille ja lapsenmielisille. Tarjolla on kasvomaalauksia, savukalaa kalaa ja muurinpohjalättyjä. Myynnissä on orvokkeja.

Kesätorille on varattavissa tai vuokrattavissa kiinteitä torimyyntipaikkoja sekä peräkonttikirppismyyntipaikkoja.