Pirkanmaalle jättimenestys metsätaidon SM-kisoista

Mhy Pirkanmaan edustajat yltivät huimiin suorituksiin. Kuvassa oikealta Martti Sianoja, Jukka-Pekka Karlsson, Jukka Sianoja ja Aarno Hoppu. Kuva: Juha Koivu
Mhy Pirkanmaan edustajat yltivät huimiin suorituksiin. Kuvassa oikealta Martti Sianoja, Jukka-Pekka Karlsson, Jukka Sianoja ja Aarno Hoppu. Kuva: Juha Koivu

Metsätaidon SM-kisat järjestettiin Hartolassa 7. elokuuta. Pirkanmaalaiset metsätaitoilijat yltivät huimiin suorituksiin: joukkuekilpailussa SM-kultaa ja henkilökohtaisessa kilpailussa SM-hopeaa.

Joukkuekilpailussa Mhy Pirkanmaan ykkösjoukkue saavutti korkeimman korokkeen joukkueella Aarno Hoppu, Jukka-Pekka Karlsson ja Jukka Sianoja. Vesilahtelainen Aarno Hoppu on SM-kilpailuiden todellinen konkari ja hänelle on menestystä kertynyt samoissa mittelöissä aikaisempinakin vuosina. Miesten sarjan yksilökilpailussa Martti Sianoja saavutti huikealla henkilökohtaisella suorituksella hopea sijan. Martti kilpaili Pirkanmaan kakkosjoukkueessa.

Metsänomistajat mittelivät Hartolassa metsätaidon SM-kilpailuissa kahden vuoden tauon jälkeen. Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme järjesti tämänvuotiset kilpailut kilpailunjohtaja Pertti Mäkisen aloitteesta. Metsänhoitoyhdistykset aikovat tulevaisuudessakin järjestää SM-kilpailut. Jatkossa Metsänhoitoyhdistysten palvelu Oy päättää, mille yhdistykselle kisat kunakin vuonna myönnetään.

 

Teksti: Juha Koivu