Rastas laajensi elämyksellisiin cateringpalveluihin

Lempääläläisen keittiömestari, ravintoloitsija  Arto Rastaan ravintolaperhe on täydentynyt syyskuun alusta lähtien uudella jäsenellä, nimeltään Arto Rastas Catering. Pirkanmaalainen elämyscatering muuttaa perinteisen pitopalvelun käsitteen, sillä uusi catering ei tarjoa vain ruokaa.

– Me tarjoamme elämyksen, jossa ruoka näyttelee pääosaa. Tarvittaessa myös showhenkiset kokkimme ottavat lavan haltuun.  Jokainen tilaisuus räätälöidään vastaten juuri asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin – oli kysymys sitten pienestä perhejuhlasta tai ison yrityksen pikkujouluista, Rastas kertoo.

Arto Rastas pyörittää entuudestaan Ravintola Villa Hakkaria Lempäälässä. Tampereella toimivat Ravintola Hella & Huone, Ravintola Bistro Le Pot, Hella & Huone deli ja Bar Burrito sekä Helsingin Kulinaarinen Instituutti Helsingissä.