Haku Vesilahden nuorisovaltuustoon on käynnissä

Vesilahden nuorisovaltuuston eli Nuvan haku on käynnissä. Nuorisovaltuusto on poliittisesti sitoutumaton, paikallisten nuorten etuja ajava vaikuttajaryhmä.

– Kenen tahansa vesilahtelaisen 13–20 vuotiaan, joka haluaa vaikuttaa paikallisten nuorten asioihin ja on valmis sitoutumaan tehtävään, kannattaa hakea, sanoo nuoriso-ohjaaja Jarmo Kiljunen.

Tähän mennessä Vesilahden nuorisovaltuusto on muun muassa järjestänyt skeittiparkin avajaiset, tehnyt kannanottoja, pitänyt Ravintolapäivä-kahvilaa nuorisotilalla ja järjestänyt vaikuttajapäivän, jossa nuoret ja kunnanvaltuutetut kokoontuvat yhteen ja käsittelevät ajankohtaisia aiheita. Nuorisovaltuustolla on edustus lautakunnissa, työryhmissä ja kunnanvaltuustossa. Yhteistyötä tehdään myös muun muassa oppilaskunnan kanssa.

Hakeminen tapahtuu sähköpostitse, kirjallisena paperilla tai Vesilahden nuorisovaltuuston sivuilta löytyvällä lomakkeella ja ne tulee palauttaa 31. lokakuuta 2016 mennessä Nurkalle tai Nuorisovaltuuston sähköpostiin nuvavesilahti@gmail.com

Hakemukset käsitellään Nuvan kokouksessa ja enintään 15 valitaan.
– Yleensä kuitenkin kaikki halukkaat ovat päässeet mukaan, sanoo Jarmo Kiljunen.

Lisätietoa nuorisovaltuuston toiminnasta ja mukaan hakemisesta löytyy Nuorten Vesilahti -nettisivuilta, Vesilahden nuorisovaltuuston Facebook-sivuilta ja nuvavesilahti –instagramtililtä.

Teksti: Sinella Isopahkala