Joulutori ja Päivä paloasemalla -tapahtuma Sääksjärvellä vetivät väkeä

Lauantaina 26. marraskuuta Lions Club Lempäälä Sääksjärvi naisklubi ja Sääksjärven VPK yhdistivät voimansa ja järjestivät Sääksjärven paloaseman pihassa ja aseman sisätiloissa riehakkaan ja iloisen, jouluisen tapahtuman.

Arviolta 1500 kävijää poikkesi Sääksjärven paloasemalla. Kuva: Maarit Saarnio
Arviolta 1500 kävijää poikkesi Sääksjärven paloasemalla. Kuva: Maarit Saarnio

Tapahtuma onnistui yli odotusten ja keräsi neljän tunnin aikana arviolta yli 1500 kävijää. Lions Clubin järjestämällä joulutorilla vieraili itse Joulupukki, ohjelmassa oli poniajelua ja myyntipöydät notkuivat erilaisista jouluisista herkuista ja käsitöistä. Lions-järjestäjän myynnin tuotosta puolet lahjoitetaan Punainen Sulka -kampanjaan syrjäytyneiden nuorten hyväksi ja toinen puoli paikallisten lasten ja vanhusten auttamiseen.

Päivä paloasemalla -tapahtuma avasi valtakunnallisen paloturvallisuusviikon. Päivän aikana suuren suosion saavutti paloturvallisuusaiheinen tehtävärastirata, jossa ihmisillä oli mahdollisuus kokeilla esimerkiksi pienen tulipalon sammutusta. Jonoa paloautoajelulle riitti tapahtuman loppuminuuteille asti.
Sääksjärven VPK:n tavoitteena oli saada lisää jäseniä mukaan toimintaansa. Toiminnasta kiinnostuneille järjestetään tutustumisilta lähiaikoina. Kaikkiin osastoihin (hälytys-, nuoriso- ja naisosasto) mahtuu mukaan. Mikäli kiinnostus heräsi, yhteyttä voi ottaa www.saaksjarvenvpk.com -sivujen kautta. Samoin Lions Club Lempäälä kaipaa innokkaita leijonia klubinsa toimintaan. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lempaala.saaksjarvi@lions.fi.

Teksti: Maarit Saarnio