Kirjastotoimeen lisäresursseja

Vesilahden kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle lisämäärärahaa kirjastotoimelle. 8 400 euron määrärahalla palkattaisiin kirjastotoimeen työntekijä neljäksi kuukaudeksi.

Tällä hetkellä Vesilahden kirjastossa työskentelee kolme kirjastovirkailijaa. Kirjastonhoitajan eläköityessä määrä väheni yhdellä. Henkilöstön niukkuuden vuoksi muun muassa lauantaiaukioloista on luovuttu.

Lisätyöntekijää kaivataan erityisesti tulevaan loma-aikaan ja uuteen kirjastoon siirtymisen vuoksi. Ennen muuttoa kirjaston kokoelma käydään läpi ja siitä tehdään huomattava määrä poistoja. Lisäksi kaikki niteet RFID-tarroitetaan. Uuteen kirjastoon siirtyminen edellyttää henkilöstöltä myös tavallista enemmän kouluttautumista.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?