Narvan Helmi tarjoaa tuoretta

Narvan Helmen pyörittäjä Lika Nuora on kotoisin Kambodžasta. Kuva: Antti Raunio

Vesilahdessa Narvassa avattiin toukokuussa uusi lounaskahvila. Narvan Helmeä pyörittävä Lika Nuora on tyytyväinen, kun asiakas on tyytyväinen. Munkit paistetaan kahdesti päivässä. Lounaskahvila sijaitsee aivan Narvan keskustassa.

Mitä Narvan Helmi tarjoaa asiakkailleen?

– Meillä on tarjolla muun muassa lounasta, juhliin kakkuja ja aina tuoreita munkkeja. Paistamme munkit kahdesti päivässä itsetehdystä taikinasta, jotta asiakkaan ei tarvitsisi syödä kuivia munkkeja.

Mistä sait ajatuksen lounaskahvilan perustamisesta Narvaan?

– Sijainti on hyvä, sillä koti on lähellä työpaikkaa ja lapsi on myös lähellä sen avulla. On tärkeää, että on työtä ja pidän tästä työstä todella paljon.

– Se harmittaa, jos jossain tarjotaan ei-tuoreita leivonnaisia. Mietin, miksi en voisi itse tehdä niin, että aina olisi saatavilla tuoretta. Sitä haluan: asiakkaille on aina lämpimät munkit odottamassa. Tuoreus on se salaisuus.

Miten asiakkaat ovat ottaneet uuden lounaskahvilan vastaan?

– On ollut minulle yllätys, kuinka hyvin asiakkaita on käynyt. Vaikka Narva on hiljainen kylä, niin lounassyöjiä riittää ja kahvilla kävijöitä on aamulla ja illemmallakin.

– Vaikka vappu on munkkisesonkia, senkin jälkeen niitä on mennyt tosi paljon kaupaksi.

Mikä on tärkeintä työssäsi?

– Asiakaspalvelu on tosi tärkeää. Aina täytyy olla iloinen, vaikka olisi huono päivä itsellä, se on tosi tärkeää.

– Olen tyytyväinen, kun asiakas on tyytyväinen ja lähtee hymyillen pois. Se on paras palkinto.

– Täytyy ajatella työntekoa niin, että suhtautuu positiivisesti eikä jokapäiväisellä pakolla. Kun ajattelen, että joka päivä pesen lattian, koska sillä tavalla paikka pysyy puhtaana, ei työ tunnu raskaalta.

Narvan Helmi on rakennuksessa, jossa on toiminut useita eri ravintola-alan yrityksiä vuosien varrella. Kuva: Antti Raunio

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.