Laula kanssamme -tapahtuma innosti yhteislauluun ja vanhojen veisujen muisteluun: ”Musiikki yhdistää”

Laula kanssamme -tapahtuma oli kerännyt Myllyrantaan runsaasti innokkaita laulajia. Kuva: Suvi Mäkinen

Lempäälän Myllyrannan puisto täyttyi ihmisistä, kun 12.6. Eläkeliiton Lempäälän yhdistys järjesti Laula kanssamme -tapahtuman. Paikalle oli saapunut iäkkäämpää, mutta myös nuorempaakin väkeä. Porukkaa saapui paikalle jalan tai pyörällä, mutta taksikyydin ansiosta myös liikuntarajoitteiset pääsivät osallistumaan.

Ihmiset saivat ehdottaa toivelaulujaan, joita laulettiin kahden haitarin säestämänä. Illan aikana kuultiin monia vanhoja lauluja, kuten Lapin äidin kehtolaulu, Paratiisi ja Satulinna. Yhteislaulun ohella tapahtumassa myytiin grillimakkaraa, munkkeja ja kahvia sekä arpoja.

Paikalla olleet kertoivat viihtyvänsä ja tapahtumaa kehuttiin. Vaikka tekniikan kanssa oli hieman häiriötä, se ei menoa haitannut. Huumori ja rento meininki paikkasivat pienet puutteet.

Yhtä mieltä oltiin siitä, että parasta oli musiikki, vanhat tutut laulut ja yhdessä laulaminen.

– Musiikki yhdistää, eräs laulamaan tullut mies mainitsi.

Ääneen laulamista ei ujosteltu, vaan kaikki osallistuivat laulamiseen hyvässä yhteishengessä. Ihmisten mielestä Lempäälässä järjestetään nykyään hyvin monipuolisia tapahtumia ja tekemistä myös iäkkäämmälle väelle. Eräs herra muistutti, että jokainen valitsee itse, mihin kaikkeen osallistuu. Hänen mielestään ohjelmaa järjestetään kuitenkin riittävästi.

Kaikkien onneksi sää oli suotuisa, sillä tuuli oli iltaa kohden tyyntynyt. Myllyrannan tapahtumapuisto tarjosikin laulajille aurinkoisen kesäillan ja kauniit maisemat. Monet kehuivatkin Myllyrantaa hyvänä paikkana järjestää tapahtumia.

Etenkin kesällä tarjonta on monipuolista. Puistossa voi osallistua esimerkiksi minigolfiin tai puistojumppaan tai tulla katsomaan erilaisia esityksiä. Suurimpaan osaan tapahtumista pääsee ilmaiseksi tai pientä maksua vastaan.

Lue lisää Myllyranta-aiheisia juttuja:
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.