Vahva alku ei riittänyt – Loiske taipui Pallo-Sepoille loppuhetken osumalla

Mustapaitainen Pallo-Sepot iski tästä tilanteesta 1–1 tasoituksen, Loiske-vahti Akseli Syrjälä saa osuman muttei pysty estämään maalia. Kuva: Antti Raunio

Sääksjärven Loiske aloitti mallikkaasti Kolmosdivarin kotiottelunsa sarjan kärkipäässä majailevaa Valkeakosken Pallo-Seppoja vastaan. Oranssipaitojen hyökkäyspään tehopari Berat GrabovciOsma Fation näyttivät pallonäppäryyttään pariin otteeseen. Lopulta Grabovci ja Akseli Tiensuu petasivat Matias Riikoselle varman maalipaikan. Loiske siirtyikin johtoon 15. minuutilla.

Maalin jälkeen ote siirtyi vahvemmin vierasjoukkueelle, ja Loiskeen puolustus sai purkaa useamman pallon pientareelle ja parkkipaikalle. Kulmapotkujen puolustaminen maksoi tällä kertaa Loiskeelle pisteet. Tasoitus syntyi avausjaksolla viisi minuuttia Loiskeen maalin jälkeen. Lyhyestä kulmasta irtopallo pomppi Matti Jussilalle, joka pommitti pallon maaliin, vaikka Loiske-vahti Akseli Syrjälä sai sormenpäänsä väliin.

Voitto-osuma syntyi aivan pelin loppuhetkillä. 89. minuutilla Pallo-Sepot sai kulmapotkun, ja hurja ryysis Loiske-maalilla toi tulosta. Juuso Salosen puskumaali jätti kotijoukkueen tyhjin käsin. Lisäajalla vielä Loiskeen Tiensuu sai toisen keltaisen korttinsa ja ajettiin ulos.

– Sepot oli erikoistilanteissa parempia ja ne olivat kaikki todella vaarallisia. Olimme pelissä hyvin mukana ja loimme parempia maalipaikkoja, Loiskeen valmentaja Janne Malmi näki ottelun.

Tappion myötä Loiske on yhä vahvemmin sarjan tiukassa keskikastissa. Kymmenestä pelistä 11 pistettä ja sijoitus kahdeksas. Pallo-Sepot puolestaan on sijalla neljä. Seuraava pistemahdollisuus on jo torstaina, vieraskentällä vastassa on PP-70.

Nelosdivarissa LeKi-futiksella oli pelitön viikonloppu, seuraava ottelu on tiistaina Sopua vastaan. Vitosdivarissa Loiskeen kakkosjoukkue kohtasi tasapäin oranssipaitojen kanssa kärkisijoista taistelevan FC Kangasalan. Ottelu päättyi 3–3, Loiskeen maaleista vastasivat Topi Viinamäki, Aimo Sulkko ja Miika Saarenrinne. Loiskeen asema kärkipäässä säilyy.

Kutosdivarissa Vesilahden Visa tasasi pisteet perjantai-illan ottelussa Viialan Peli-Veikkoja vastaan. 3–3 päättyneessä ottelussa Visan maalit tekivät Aleksi Viskari, Oskari Mäkelä ja Jaakko Hietikko. VesVi on kahdeksan joukkueen lohkossa sijalla viisi, joskin sijat 1–6 ovat viiden pisteen sisällä toisistaan.

LUE LISÄÄ LOISKEEN PELIRAPORTTEJA:

Balkanin kotkat Loiskeen tehomiehinä murskavoitossa

Loiske teki kolme maalia, mutta hukkasi toisen mokoman hyviä paikkoja – huippuvahvistuksella ollut hurja alku

Loiske teki huippuhankinnan: ”Näin kovan luokan pelimiestä ei Loiskeessa ole ehkä koskaan ollut”

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.