Tuula ja Eerik Mäkinen palkittiin musisoinnista

Vesilahden kunnanhallituksen puheenjohtaja Pertti Uusi-Erkkilä luovutti tunnistuksen Tuula ja Eerik Mäkiselle.
Pirkkala-Vesilahti-yhteistoiminta-alueen seniorifoorumi on vuosittain palkinnut vapaaehtoistahon tai vapaaehtoisen henkilön sekä Pirkkalassa että Vesilahdessa.

Vesilahden palkittu taho on ollut musisoimassa monessa seniorifoorumin järjestämässä tilaisuudessa, mm. vuosittain Eloriehassa terveysasemalla, vanhustenviikolla SenioriGo!-tapahtumissa ja on halukas tulemaan senioritilaisuuksiin, jos vain aikataulu suinkin sopii. Vuoden 2019 tunnustuksen saivat Tuula ja Eerik Mäkinen. Sen luovutti Vesilahden kunnanhallituksen puheenjohtaja Pertti Uusi-Erkkilä.

Tuulikallion Senioritalossa pidetyssä tilaisuudessa Tuula lauloi harvemmin kuultuja lauluja Eerikin säestyksellä. Seniorifoorumin puheenjohtaja Riitta Vatanen piti esityksen aiheesta ”Elä nykyhetkessä, varaudu tulevaan”. Siinä käsiteltiin uutta Vanheneminen.fi-sivustoa.