Moision koulun henkilöstö teki koululaisille hauskan vappuvisan – Masked Moisio -kisassa arvuuteltiin muun muassa, kuka on videolla golfaava joulupukki

Masked Moisio -visassa arvuuteltiin, kuka naamion takana oli. Oppilaille oli annettu neljä eri vastausvaihtoehtoa.

Lempäälän Moision koulun henkilöstö tempaisi vapun kunniaksi ja koulun iloksi hauskan visan. Masked Moisio -visassa oppilaat saivat arvuutella, keitä koulusta tuttuja henkilöitä oli naamioiden takana kymmenellä lyhyellä vihjevideolla.

Oppilaat osallistuivat kisaan kännykällä tai tietokoneella Kahoot!-ohjelmassa.

Yhdellä videolla gorillapukuun sonnustautunut henkilö luki Jari Litmasen omaelämäkertaa ja jonglöörasi wc-paperirullilla samalla kun hän kertoi vihjeitä itsestään. Toisella vihjevideolla golf-kentälle asteli joulupukin asussa henkilö, jonka vihjattiin olevan joulutunnelmissa ympäri vuoden.