Tanssit alkavat Nurmen lavalla

Tanssikansalle riemu-uutinen. Nurmen lavalla tanssitaan taas. Arkistokuva: Antti Raunio.

Koronaepidemiatilanteen hellittäessä ja Pirkanmaan palatessa STM:n mukaisen luokituksen perustasolle lavatanssien järjestäminenkin on taas mahdollista. Nurmen lavalla Lempäälässä tanssit alkavat 2. heinäkuuta.

– Tarkoituksena on jatkaa tansseja normaaliin tapaan syyskuun puoleenväliin saakka, ellei uusia rajoituksia sitä ennen anneta, kertoo Lions Club Lempäälän lavatoiminnasta vastaava Antti Turkkinen.

LC Lempäälä noudattaa valtioneuvoston, THL:n ja Aluehallintoviranomaisten määräyksiä ja ohjeita koronavirustartuntojen leviämisen ehkäisemisestä.

– Henkilökunta noudattaa tarkkoja hygieniamääräyksiä ja asiakkaille annetaan selkeät toimintaohjeet hygieniasta ja turvavälien noudattamisesta.

– Tietenkin haluamme korostaa tanssimaan tulevien vastuuta noudattaa viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia viruksen leviämisen ehkäisemiseksi, eli jos sinulla on koronavirustartunnan oireita, ethän tule tanssimaan.

Tanssikauden Nurmen lavalla aloittaa Heidi Pakarinen & Karavaani. Tarkemmat tiedot korona-ajan ohjeistuksesta, tanssien esiintyjistä sekä Mikkolan tanssibussin aikataulu löytyvät LC Lempäälän kotisivuilta ja Facebookista.