Nyt on joulumarkkinameininkiä: Manttaalitalolla paljon myyjiä ja herkkuja sekä pikkuväen ilona pukki, Riesa-Pelle ja lohikäärmeprinsessa

Manttaalitalolla on myynnissä 21. marraskuuta muun muassa kädentaitajien töitä, leivonnaisia, joulupuuroa, luksuskaakaota ja lettuja.

Mitä olisikaan joulunodotus ilman joulumyyjäisiä! Lempäälän Manttaalitalolla järjestetään Joulumyyjäiset sunnuntaina 21. marraskuuta.

– Luvassa on ilmaista koko perheen ohjelmaa sekä tietenkin upea kattaus erilaista ostettavaa, niin itselle kuin lahjaksi, sanoo tapahtumajärjestäjiin lukeutuva Outi Lappalainen.

 

Mukana on iso joukko myyjiä. Myynnissä on muun muassa joululeivonnaisia, piparkakkutaloja, karkkikuusia, paljon erilaisia käsitöitä, koruja, pipoja, pyyhkeitä, villatuotteita, makeisia ja kosmetiikkaa.

Iloiset Ässät myy pihassa joulupuuroa rusinasopan kera sekä luksuskaakaota, ja kahvio palvelee suolaisin ja makein herkuin.

– On herkullista joulupuuroa, lettuja ja kalaherkkuja, Lappalainen lisää.

 

Tapahtumassa vierailee Joulupukki, ja Riesa-Pelle hauskuuttaa ja Lohikäärmeprinsessa Tuulispää laulaa ja leikittää lapsia.

– Taikahile tekee glittertatuointeja ja keijujen leluonnenpyörästä voi voittaa mahtavia palkintoja, Outi Lappalainen kuvaa.

 

Tapahtumaa ovat järjestämässä Outi Lappalaisen lisäksi Taikahile ja Iloiset Ässät. Lappalaisella on sukua Lempäälässä.

– Sitä kautta Lempäälä ja Manttaalitalo on tullut tutuksi. Kun päätimme yksissä naisissa ruveta tapahtumia puuhaamaan, oli Manttaalitalo heti mielessäni. Pidän itse talosta kovin, siinä on vanhan ajan hyvä henki, Outi Lappalainen kertoo.

– Toivomme kovasti, että ihmiset löytävät tapahtumaan, hän sanoo.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?