Tomi Metsäketo johdattaa joulun odotuksen tunnelmiin – Konsertin tuotto käytetään nuorisotyöhön Lempäälässä

Konsertissa pääsee nauttimaan musiikista. Samalla tukee nuorisotyötä Lempäälässä.

Lempäälän Pyhän Birgitan kirkossa järjestetään hyväntekeväisyyskonsertti keskiviikkoiltana 23. marraskuuta. Konsertin tuotto lahjoitetaan Lempäälän kolmelle partiolippukunnalle ja nuorten moottoripajalle.

Konsertin järjestää Lions Club Lempäälä, joka on järjestänyt jouluisen hyväntekeväisyyskonsertin jo yli kymmenen vuoden ajan.  Koronapandemian vuoksi edellisinä kahtena vuotena konserttia ei järjestetty, mutta nyt koittaa jälleen tilaisuus kokoontua yhteen joulun odotuksen tunnelmiin.

Tämänvuotinen solistivieras on tunnettu laulaja Tomi Metsäketo.

Metsäketo on aikanaan laulanut kuuluisassa Cantores Minores -poikakuorossa ja opiskellut klassista laulua jo poikakuorolaisesta alkaen mm. Sibelius-Akatemiassa ja Helsingin Konservatoriossa. Metsäketo on julkaissut pitkän uransa aikana monia levyjä ja hänet on nähty useilla konserttikiertueilla ja lukemattomissa yksittäisissä konserteissa.

 

Konsertin tuotto on aiempina vuosina lahjoitettu pääosin Lempäälän ja Vesilahden sotaveteraaneille, jotka ovat myös olleet kunniavieraina konserteissa, mutta vuosi vuodelta veteraanien rivit ovat harventuneet.

Tuotto tämänvuotisesta kirkkokonsertista osoitetaan Lempäälän lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen.

Lempäälässä toimii kolme partiolippukuntaa; Kanavan Vartijat, Erä-Pirkot ja Kyynärön Kiertäjät. Partiolippukuntien toiminnan tukeminen on ollut pitkäjänteinen klubin avustuskohde.

Partiotoiminta on avointa kaikille ja kiteytettynä sen tavoitteena on ” kasvattaa persoonallisuudeltaan ja elämäntavoiltaan tasapainoisia, vastuuntuntoisia, aktiivisia sekä itsenäisesti ajattelevia paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen yhteisön jäseniä”.

Moottoripajat ovat nuorille harrastuspaikkoja, joissa moottoreiden kanssa puuhailun lisäksi on saatavilla tuttuja ja turvallisia aikuisia. Lempäälän moottoripajan, Funkkis Esson moottoripajan toiminnan ydin on nuorten tukeminen toiminnallisin keinoin. Avustuksella kerho on hankkimassa kausikortin moottoriradalle, jossa he voivat käyttää pajalla rakennettuja moottoriajoneuvoja.

Moottoripajalaiset ovat mukana konsertin käsiohjelmien myynnissä. Konsertin käsiohjelmia on saatavilla myös Lempäälän-Vesilahden Sanomien lehti-ilmoituksessa mainituista ennakkomyyntipaikoista, LC Lempäälän jäseniltä ja kirkon ovelta ennen konserttia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?