Lempääläinen muusikkopari julkaisee uuden täyspitkän albumin

Muusikkopariskunta Tommi ja Saila Ojala perusti vuonna 2005 elektropopbändi Retropopin. Yhtye tunnetaan tarttuvista melodioista ja iskevistä lyriikoista. Kuva: Retropop

Lempääläisen muusikkopariskunnan Saila ja Tommi Ojalan luotsaama Retropop julkaisee täyspitkän albumin 6. tammikuuta.

Uudelta albumilta löytyy aiemmin julkaistujen kappaleiden lisäksi neljä uutta kappaletta. Aiemmin julkaistu Kultaiset ysärivuodet on striimannut kultaa. Kesän 2022 YouTube-hitti Suomihumppaa löytyy myös julkaisulta. Kokonaisuudessaan albumi sisältää yhteensä 20 kappaletta. Albumin nimikkokappale Voitaisko olla? on oodi rauhalle ja tasa-arvolle.

Kaksikymmentä vuotta yhdessä viihtynyt pariskunta on tehnyt musiikkia vuodesta 2005 lähtien. Universal Music julkaisi yhtyeen debyyttialbumin Pieni ja ihmeellinen vuonna 2008. Vuodesta 2011 lähtien Retropop on julkaissut musiikkia oman Pieni ja ihmeellinen -levy-yhtiönsä kautta.

Retropopin kappaleita on striimattu Spotifyssa ja YouTubessa yli 17 miljoonaa kertaa. Yhtyeen tunnetuimmat kappaleet ovat Suomihumppaa (2022), Kultaiset ysärivuodet (2020), Tää ilta (2011) ja Pieni ja ihmeellinen (2007).

 

Lue Tommi Ojalan haastattelu viime keväältä:

Taiteen edistämiskeskukselta 12 000 euron apuraha Retropopin Tommi Ojalalle