Naistenpäivän viettoa Toimelantalossa

Sääksjärven Toimelantalossa vietettiin naistenpäivää.

Sääksjärven Lions Clubin naisleijonat järjestivät Toimelantalon asukkaille naistenpäivän juhlan 8. maaliskuuta. Mukaan kutsuttiin toki myös miehet eli kaikki asukkaat olivat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Juhlassa laulettiin yhdessä tuttuja, mukavia lauluja, lauluun johdattivat Eija Eljaala, Mikko Nurminen ja Tapio Vuolahti. Ja kylläpä laulu soi! Juhlan kruunasi mikäpä muu kuin kahvipöytä, jossa oli tarjolla tietenkin naistenpäivän kunniaksi runsain mitoin täytekakkua, tuoretta pullaa ja tietenkin kahvi avec.

Juhlasta jäi oikein hyvä mieli sekä juhlijoille kuin myös talkooväelle, joka kiittää lämpimistä kiitoksista. Osallistujat toivoivat lisää mukavaa yhteistä tekemistä, joten jäädään katsomaan mitä kevät tuo tullessaan.

 

Teksti: Arja Pakarinen