Tomi Paldanius tulkitsee suuria klassikoita soolokitaralla

Tomi Paldanius esittää kitarakonsertin Lempäälässä 25. maaliskuuta.
Mainetta Suomessa ja maailmalla niittänyt Tomi Paldanius soittaa klassikkohittejä menneiltä vuosikymmeniltä. Paldanius konsertoi Lempäälä-talon kokoustila Kompassa lauantaina 25. maaliskuuta.
Repertuaariin kuuluu muun muassa Queenin, Santanan, Sibeliuksen ja Ennio Morriconen klassikoita. Konsertissa on luvassa esimerkiksi Lapin Kesä, Finlandia, Myrskyluodon Maija, Bohemian Rhapsody ja Samba Pa Ti.
”Fingerstyle-kitaroinnin mestari Tomi Paldanius näytti, mistä osaava soittaminen on tehty…” Näin kirjoitti Salon Seudun sanomien kulttuuritoimitus monien muiden lehdistöarvioiden tapaan. Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.
Tomi Paldanius on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003.