Birgitan polku on jatkossakin ylpeyden aihe

Kirjoituksessaan (LVS 22.3.) Teemu Hiltunen kyseenalaisti Lempäälän vaalipaneelissa esitettyjä tosiseikkoja varsin hatarin perustein. Sääksjärven uuden osayleiskaavan kehitystyössä valtuuston kaikki puolueet ovat olleet yhdessä laatimassa Puskiaisten oikaisun ympärille sijoittuvien uusien asuinalueiden luonnoksia. Myös Lempäälän kunnanhallitus kannatti äskettäin tiehankkeen edistämistä.

Lempäälän kunta on panostanut viime vuosina satoja tuhansia euroja Birgitan polkuun, joka tulee jatkossakin olemaan yhtä upea retkeilykohde kuin nytkin. Kolmostien kehityksen ja Sääksjärven asuntorakentamisen myötä reitistä ei ole katoamassa metriäkään. Päinvastoin reitti voi tulevina vuosina jopa pidentyä, mikäli mukaan saadaan uusia maanomistajia ja uusia nuotiopaikkoja.

Merkittävä osa Birgitan polusta on alusta saakka kulkenut yksityisten talousmetsien mailla, joten reitti ei ole koskaan ollut niin sanotusti kiveen hakattu. Birgitan polusta merkittävä osa on alusta saakka ollut asutun ympäristön kyljessä, ja niin tulee olemaan myös tulevaisuudessa. Reitti tulee jatkossakin olemaan kuntamme yhteinen ylpeyden aihe. Lähiluonto on lähellä myös sen jälkeen, kun kuntamme kasvaa ja saa lisää verotuloja Sääksjärven alueen uusien liikenneyhteyksien, asukkaiden ja yritysten myötä.

 

Jocka Träskbäck (kok.)

kunnanvaltuuston puheenjohtaja

eduskuntavaaliehdokas

Lempäälä

Lue myös: Vaalipaneelissa erikoisia väitteitä Puskiaisten oikaisusta

Tuukka Liuha vastaa Teemu Hiltuselle Puskiaisten oikaisusta

Kommentointi on suljettu.